|
TEMBEL YEMEK KİTABI ile ağırlama sanatı İMGE KİTABEVİ
06 Mayıs 2010
|
sultan
|
Kıymalı, ıspanaklı Harç 500 g ıspanak 2 baş soğan 250 g kavrulmuş kıyma 3 çorba kaşığı sıvı yağ 1. Ayıklanmış, yıkanmış ve ince doğranmış soğan ve ıspanak, tuz ve kıymayla birlikte yağda kavrulur.
BUDUR TAM SİZE GÖRE PARDON BİZE DEMEK İSTEMİŞTİM...
|
|
|
06 Mayıs 2010
|
sultan
|
Bu "TEMBEL YEMEK KİTABI"nı bana İMGE Yayınevi'nin İstanbul'daki editörlerinden Sevgili Mehmet Ördekçi hediye etti. Onun seçimi değildi, ben kitabı görür görmez üstüne atlayınca ne kadar hünerli olduğumu hissetti herhalde. :) Tavsiye ederim, ağırlama sanatını bile internetten okumak zorunda kalmışsanız, bu kitaba da yüzde yüz muhtaçsınız bence. :)))
|
|
Uyarı
|
Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.
Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.
Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.
|
Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
0
|