hurkus
|
Dikkatimi çeken bir noktayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Türkiye basın tarihinde başka bir örneği var mı, bilmiyorum. TARAF gazetesine karşı bütün siyasi partiler ve siyasi akımlar, sadece saldırmakla kalmayıp, ellerinden gelse bir kaşık suda boğacaklar. Başta Genel Kurmay başkanlığı, Militaristler, Darbeciler, Ulusalcılar, sonrasında AKP, daha sonrasında CHP, MHP, şimdilerde ise hemen hemen SOL parti ve örgütlerin nerdeyse tamamına yakını bir linç kampanyası başlatmış durumda. Hatta bu saldırılara nerdeyse bütün spor klüplerinin (Fener, GS, BJK vs nin) fanatikleri de hucum ve linç kampanyasına katılacaklar.:))) Türkiye tarihinde bir uçtan bir uca böylesine, üzerine hücum edilen, linç edilmeye çalışılan başka bir basın organı var mı? incelemeye değer bir durum.
sevgiyle kalın.
ergün.
NOT Taraf ismini görüp de, teşbihte hata olmaz, "kırmızı görmüş boğalar" gibi:))))) hemen klavyeye sarılıp, benim yazdıklarımı başka bir noktaya çekmek için "ama Taraf'ta şöyle hatalıi böyle hatalı vs" gibi kafalarındaki anti-Taraf kampanyasını buraya aktarmasalar sevinirim. Bıktım artık yazdıklarımın dışında olan konulara yanıt vermekten, onun için bu dip notu düştüm. Nedense yazdıklarımın dışında yazmayı çok seviyor bazı dostlar. Ben sadece bir noktaya dikkat çektim. Böyle bir şey yok diyen dostlarımın eleştirilerini beklerim.
sevgiyle kalın.
ergün.
|