|
Doğum günün kutlu olsun Sevim Abla, nerelerdesin yine?
23 Mart 2008
|
hurkus
|
Aslen harika bir Koç olup, ancak kendinden önceki Balık burcuna özenerek sık sık ortadan kaybolması ile ünlü yazarımız, kıymetlimisssss, namı-diğer Sevim Ablamız, doğum gününü kutluyoruz.
Bu arada doğum günü kutlaması için bile kendisine ulaşılamamış olup, gören, duyan ya da bilenlerin bizlere haber vermesi rica olunur.
Allah bilir, yine sabahlara kadar arkadaşları ile sohbete dalmış, bu yüzden henüz güne başlangıç yapmamış da olabilir.
Heeeey, güzel gözlü Koçbaz kadın neredesin?
Yeni yaşında hayatındaki "her türlü yeni girişimin" güzel ve the mutlu sonuçlanması dilekleriimizle,
İyi ki doğmuşsun!
Sevgilerimizle,
İzmirizmir.net Ailesi
|
|
|
23 Mart 2008
|
sultan
|
8O :o 8) :oops: :twisted: :roll: :idea: :?: :!: :arrow: :D Ölsek derdimizden öleceğiz. Tüm bu ifadeler bizim ülkemizdeki insanların gün içinde şekilden şekile giren yüzlerinin ve ruhlarının ahhhhhhhvaalidir. Sen bizi bırakıp nerelere gittin Sevim Abla. Dön de bir bak halimize. Neşemiz kederlerin üzerinden gamzelerimize yerleşemiyor. Güzel gözleriniz bize ışıktır oysa!!! Tanrı bilmiş yaratmış güzel güzel insanları. Uzun ve sağlıklı yıllar.Mutluluklar bizim derdimiz bize sizin keyfiniz bozulmasın da!
|
|
01 Nisan 2008
|
sevimabla
|
BEN DE KENDİMİ KUTLADIM VALLAHİ, NASIL BU KADAR ESRACENGİZ :lol: OLABİLMİŞİM DİYE... BİRAZ DAĞILDIM BU ARALAR, İŞE GÜCE DALDIM CANLARIM AMA SİZ SİZ OLUN, BAŞINIZ DERDE DÜŞTÜĞÜNDE YAZIN YİNE BANA, KUŞLARIM HABER VERİR, MERAK ETMEYİN. HA BU ARADA... SEVİLDİĞİNİZİ DE BİLİN :)
|
|
01 Nisan 2008
|
hurkus
|
Sevgili karabatak Sevim abla,
senin cevap vermen yeter vallaaaaaaa...
Bizler senden haber alabiliyoruz da.. okurcuların n'olucak? Yazık değil mi onlara? Dertlerine kim çare olacak, ben değil herhalde? Ben onlara en fazla yeni dertler açabilirim ancak. Eleştirilerimden nasiplerini alanlar o hastane senin bu hastane benim, açılan yaralarına dikiş attırmak için dolaşıp duruyorlar.
İyisi mi, artık dön de yaralarına merhem ol....
Sevgiler,
Hürkuş
|
|
Uyarı
|
Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.
Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.
Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.
|
Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
0
|