ForumKutlu-Yorumlar!  Yeni Konu 

Sevgili Ayşen Özkaya, doğum günün kutlu olsun!

25 Nisan 2008

hurkus

Sevgili Ayşen,

Seni tanımak çok büyük bir şans benim için. Öyle cesur, kararlı ve içlisin ki...

Hukukçuluğunu hayatına farklı notalarla işlemişsin.

Yazılmamış "yaşam terbiyeleri" konusunda davranışlarınla özel bir örnek oluşturman ise bizler için çok değerli.

Senin yanında geçen sohbetlerin kalitesinden ve etiğinden hiç şüphe duymamak ne büyük bir konfor.

Yeni yaşın sana ve sevdiklerine yeni güzellikler getirsin.

Sağlıkla ve hukukla kal.

Seni çok seviyorum.

pervin
--------------
Pervin Mısırlıoğlu
25 Nisan 2008

hurkus

Kendimin farkına varmaya başladığımdan beri , "sevdiklerimden neler öğrendiğime" dikkat eder... aklımın da bir kıyısında bunları tutarım nedense. :)

Sözgelimi; "mor rengini sevmeyi, yakıştırmayı" Bahar 'dan öğrenmişimdir "...

"Sarımsak ezerken içine tuz koyarsan sarımsaklar kaçmaz"ı Meserret Teyze'den öğrenmişimdir ...

İlle de hayata keyif istenirse katılabiliri ... Girit kökenli Nuray'dan öğrenmişimdir... ( hoş bu ayrıntıları daha net fark etmemi Pervin'in araştırmacı gazeteciliiği sayesinde Girit'li Jasmin (?) ile sonrasında örtüştü).

Pervin'den ne öğrendim diye düşünürken... aslında tanıdıkça daha da ayrıntılar içinde muhtemelen öğrenilecek çok şeyler var ama ilk anda " korkuya yer olmadan, doğurmadan nasıl bu kadar doğurulur işte bunu izliyorum sizde " ... Ve bunu öğreniyorum... anlayacağınız ulaşabildikçe keyfile izliyorum sizi...

Yollarımızın kesiştiğine sevindiğimi bilmenizi isterim..

Kocaman teşekkürler...

Ayşen
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0