izmirlimusti
|
ZEYNEP
Ne kadar özenmiþ yaradan sana Ab-ý hayat oldun adeta cana Bir damla umudun kafidir bana Bu gönül sevgini ediyor talep Sensizliði lügatten siliyor Zeynep
Biçareyim derbederim sarhoþum Sevgine kahrýna talip olmuþum Derdime dermaný sende bulmuþum Ruhuma hitap eden ne varsa hep Her þeyi sende buluyor Zeynep
Hasta gönlü avutmak mümkün deðil Okyanusu kurutmak mümkün deðil Gül yüzünü unutmak mümkün deðil Sen oldun sanki varlýðýma sebep Aklým hep sende kalýyor Zeynep
Cemalini gördüðüm günden beri Alev aldý içerim yangýn yeri Elinden içeyim en acý zehri Tutuþup yanan yüreðime su serp Bu yangýn canýmý alýyor Zeynep
Matlaþtý hayatýn renkleri soldu Gözlerim baþkasýný görmez oldu Deli gönül bahara ermez oldu Eridikçe umudum kelep kelep Gözlerim yaþ ile doluyor Zeynep
Met cezir içinde buldum kendimi Dalga dalga yýkamadým bendimi Ak kaðýda açar iken derdimi Dona kaldý kalemimde mürekkep Yazdýðým yazýlar soluyor Zeynep
Sanma ki bu sevda küllenir biter Olmuþum mecnundan keremden beter Gemileri yakarým gel de yeter Mecnuna iki adým yoldur Halep Aþk dediðin daðlarý deliyor Zeynep
Coþkun ARSLAN
Ateþinden Köz Býraktýn Geride
Çektin gittin veda bile etmeden Periþan bir öz býraktýn geride Sormayacaðým sana nasýl, neden Tutulmamýþ söz býraktýn geride
Dolaþmýþsýn ruhuma ilmek ilmek Mümkünü geçmiþi bir anda silmek Umutlarýmý yakýp erittin tek tek Ateþinden köz býraktýn geride
Zavallýyým boynum büküktür benim Hissiyatým kýrýk döküktür benim Gözlerimden yaþlar dökülür benim Aþka küskün yüz Býraktýn geride
Talihim yok imiþ sevdadan yana Kader böyle imiþ ne diyim sana Ne renk kaldý ne ses kaldý ne mana Teli kýrýk saz býraktýn geride
Coþkun Arslan
Yokluðu Ecel Bana
Kaptýrmýþým gönlümü, Güzel senin büyüne, Seninle inanmýþým, Aþkýn büyüklüðüne.
Hiçbir þeyin olmadý, Senin kadar tesiri, Gülüþünün hayranýydým, Bakýþýnýn esiri.
Mevsim baþka mevsim, Ýklim baþka iklimdi, Yapraklar sarardý hep, Güller kurudu þimdi.
Dünya gözümde sýfýr, Hayat sensiz anlamsýz, Yokluðun ecel bana, Neylerim yapayalnýz.
Duygularým yaralý, Akýl ta dibe vurdu, Ancak mahkûm bedenler, Benim kadar maðdurdu.
Coþkun ARSLAN
Cesaretim Yoktur Ýlan-ý Aþka ________________________________________ Gülüþün baþka güzel endamýn baþka Cesaretim yoktur ilan-ý aþka Halimden azýcýk anlasan keþke Sevdamý yürekte saklar dururum
Vurulmuþum sevmiþim her halini Haz verir kurmak senin hayalini Resmetmiþim o güzel cemalini Ýkibir zihnimi yoklar dururum
Uykular rüyalar yarým yamalýk Mecalim kalmadý yoruldum artýk Geceler olsada zifiri karanlýk Gördüðüm düþleri aklar dururum
Aklýmda sen varsýn hep ruhumda sen Sevincimde sen oldun korkumda sen Anlatabil semde anlayabilsen Lal olur bu dilim tekler dururum
Kýrgýným dargýným sensiz hayata Nasibmidir bilmem ermek vuslata Zamaný iple çekerim adeta Kavuþma gününü bekler dururum.
Coþkun Arslan
|